Website Boulevard
Image default
Bedrijven

Kies voor de deskundige onderhoudswerkzaamheden van dit autobedrijf in Zwanenburg

Wanneer u een auto bezit, is het belangrijk om deze tijdig langs te brengen bij een autowerkplaats voor nauwkeurig onderhoud. Tijdens zo’n onderhoudsbeurt kunnen problemen aan uw voertuig namelijk vroegtijdig worden opgespoord en verholpen. Dit kan u onder de streep een hoop geld én frustratie besparen. Autobedrijf DJ Auto’s en Scooters is al geruime tijd een begrip in Zwanenburg en omstreken dankzij de persoonlijke dienstverlening en totaaloplossingen op het gebied van onderhoud en reparatie. Zien de vakkundige monteurs u binnenkort aan de Domineeslaan?

Waarom is het belangrijk om uw voertuig regelmatig te laten controleren?

Veel autobezitters denken ten onrechte dat de algemene periodieke keuring (apk) een volledige onderhoudsbeurt van hun voertuig is. Tijdens de apk-keuring wordt enkel nagegaan of het voertuig aan bepaalde criteria voldoet. Andere essentiële onderdelen van uw auto, zoals het vloeistofpeil, worden niet gecontroleerd. Daarom is het van belang om uw auto na elke 30.000 kilometer op de kilometerteller langs te brengen bij de goed uitgeruste werkplaats van dit autobedrijf in Zwanenburg voor groot onderhoud. Op die manier voorkomt u grotere reparaties achteraf en bespaart u dus een hoop kosten. Daarnaast kunt u ook voor andere diensten bij DJ Auto’s en Scooters terecht, zoals de professionele banden- en aircoservice. Zo is het raadzaam om uw airco één keer per jaar te laten reinigen en één keer in de vier jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren.

Neem contact op met de vakspecialisten voor een afspraak

Voor kleine onderhoudswerkzaamheden bent u altijd welkom bij dit autobedrijf in Zwanenburg om zonder afspraak langs te komen. U kunt hierbij denken aan het vervangen van een ruitenwisser of een accu. Betreft het een grotere onderhoudsbeurt? Dan kunt u eenvoudig een afspraak maken door contact op te nemen via de contactgegevens op de website. Zo zorgen de monteurs ervoor dat u weer vele veilige kilometers tegemoet gaat en dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan!