Website Boulevard
Image default
Bedrijven

Slotenmaker Beek

Waarom een slotenmaker?

De laatste tijd zijn er net als in vele dorpen ook in de omgeving Beek veel inbraken gepleegd. Om dieven geen kans te geven is het slim om een slotenmaker in Beek in te schakelen. Deze bedrijven werken intensief samen met de politie en brandweer, om zo altijd op de hoogte zijn van de nieuwste regels en wetgevingen. Bedrijven zoals slotenmakers kunnen er op deze manier voor zorgen dat jij je ook daadwerkelijk veilig voelt in je eigen huis.

Slotenmaker voor een bedrijfspand

Niet alleen mensen met een gewone woning zijn de dupe, ook mensen met een bedrijfspand zitten de laatste tijd vaker met een inbraak. Deze bedrijfspanden zijn vaak gevuld met dure materialen en dat is natuurlijk erg interessant voor inbrekers. Om de veiligheid van deze bedrijfspanden en van de eigenaar te waarborgen is het ook bij deze panden belangrijk om ze te beveiligen met een goed slot. Wanneer je in de omgeving van Beek woont is het zeker een aanrader om een slotenmaker in Beek te contacteren.

Noodafsluiting

Wanneer een inbreker je huis betreed doen ze dit vaak niet zonder een grote schade achter te laten. De meeste slotenmakers hebben je slot binnen 30 minuten vervangen of gemaakt, echter is dit niet altijd mogelijk. Wanneer de schade te groot is plaatsen de slotenmaker experts een noodafsluiting. Deze noodafsluiting verzekerd je dat je zo snel als mogelijk met een veilig gevoel naar huis kunt. Op deze manier kan de slotenmaker de dag erna direct bij u door gaan om het noodslot te verwijderen en het originele slot volledig te repareren.

Inbraakpreventie

Naast een gewoon slot is het slim om ook een hang- en sluitwerk zoals een kerntrekbeveiliging te plaatsen om de meest populaire inbraakmethode tegen te houden. Een andere manier zijn anti inbraak strips. Dit zijn twee losse delen die zowel op de deur als het kozijn worden geplaatst. Wanneer de deur gesloten wordt schuiven deze twee delen in elkaar en bestaat er geen kier meer tussen kozijn en deur.

https://slotenspecialistlimburg.nl/slotenmaker-beek/