Website Boulevard
Image default
Dienstverlening

Welke Hovenier Heerhugowaard

Afgelopen week is De Noord-Hollandse Tuinman, hovenier Heerhugowaard langs gekomen om een ontwerp te maken voor een nieuwe tuin. Ik wil graag mijn tuin een metamorfose geven. Het is inmiddels zo verouderd dat het wel toe is aan een nieuwe frisse uitstralingen. Ik ben dus opzoek gegaan naar een hovenier Heerhugowaard. Hier heb ik via internet naar gezocht en heb deze ook snel kunnen vinden. Ik kwam namelijk na het bekijken van verschillende hoveniers in de buurt op de website van De Noord-Hollandse Tuinman terecht. Ik ben daarop naar informatie gaan zoeken over het laten ontwerpen van een tuin en vond deze ook. Alles staat super goed beschreven. Ook vond ik een aantal voorbeelden van tuinen die ze hebben ontworpen en hebben aangelegd. Deze vond ik heel mooi en sprak mij heel erg aan om door De Noord-Hollandse Tuinman mijn tuin te laten ontwerpen. Lees in deze blog waarom ik voor hen gekozen heb en waarom ik hen kan aanbevelen bij jullie!

De Noord-Hollandse Tuinman als hovenier Heerhugowaard

Ik heb de Noord-Hollandse Tuinman benaderd als hovenier Heerhugowaard omdat ik graag een tuin wil laten ontwerpen. Ik ben naar de voorbeelden gaan kijken en heb toen de stap genomen om te mailen naar De Noord-Hollandse tuinman. Ik heb ze gemaild met de vraag of ze een ontwerp van mijn tuin kunnen maken en daarbij ook kunnen aangeven of zij het kunnen aanleggen, ook wilde ik graag een inschatting zien qua kosten en qua tijd dat ze nodig hebben om de tuin aan te leggen. Dit heb ik verstuurd en toen was het wachten op de reactie van de Noord-Hollandse Tuinman. En hoopte nu dat hovenier Heerhugowaard snel reactie geeft.

Reactie de Noord-Hollandse Tuinman

Nog die middag ontving ik een mailtje van de Hovenier Heerhugowaard. Over het ontwerpen van de tuin en aanleggen hiervan. Hierin beantwoorde hij alle vragen die ik had. En de beslissing was snel genomen. Ik ga de Noord-Hollandse Tuinman inschakelen om een tuin te laten ontwerpen en aan te leggen!