Website Boulevard
Image default
Winkelen

Altijd weten waar iets zich bevindt.

Steeds meer mensen willen tegenwoordig hun bestelling of verzending volgen, hun auto of iets anders. Het maakt eigenlijk niet meer uit wie of wat men wilt volgen, want tegenwoordig kan het allemaal. Het volgen van verzendingen en bestellingen is mogelijk door dat bedrijven zoals PostNL en TNT deze service aanbieden op hun website. Maar hoe is dit eigenlijk allemaal mogelijk?

Als men iets wilt volgen, zoals een bestelling of hun auto, dan is dit mogelijk door het gebruik van een GPS Tracker. De trackers maken over het algemeen gebruik van satellietverbindingen of van het GSM netwerk. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in GPS Trackers is My GPS Tracker. De trackers van My GPS Tracker maken gebruik van een M2M-simkaart, waardoor het mogelijk is om de tracker te gebruiken / in te zetten in meer dan 85 landen wereldwijd, waaronder alle landen die aangesloten zijn bij de Europese Unie.

De trackers van My GPS Tracker kunnen dus voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo kunnen ze gebruikt worden  voor Fleet management, voertuigvolgsysteem, gps volgsysteem en wagenparkbeheer. Door gebruik te maken van een gps tracker kunt u zorgen voor een goede Fleet management. Fleet management houdt simpelweg in dat u de positie en status van transportmiddelen bijhoudt en volgt d.m.v. boordcomputers. In dit geval wordt dit echter gedaan door gps trackers in plaats van boordcomputers. Het voordeel hiervan is dat u als ondernemer, werkgever, directeur of organisatie meteen kunt ingrijpen als er iets anders gaat dan gepland (bijvoorbeeld de route die wordt afgelegd). Dankzij het gebruik van gps trackers bij Fleet management krijgt u in verschillende dingen meer inzicht, zoals:

–          Geschiedenis en registratie van alle ritten / reizen.

–          Live notificaties.

–          Paniekknop voor de chauffeur / kapitein.

–          Op afstand het voertuig in / uitschakelen.

–          Mogelijkheid om meerdere trackers tegelijk te bekijken.

De My GPS trackers zijn dus ideaal voor mensen vaak in risicogebieden komen, als de cijfers in autodiefstal toenemen of als men hun goederen / producten wilt volgen. 

http://mygpstracker.nl