Website Boulevard
Image default
Winkelen

Zelf eerste hulp kunnen uitvoeren bij uw kind?

Kinderen zijn altijd heel erg actief en willen eigenlijk alleen maar spelen. Dan kan het zo zijn dat kinderen wel eens een keer vallen en dan misschien verzorging nodig hebben. Echter is het in de meeste gevallen op te lossen met een pleister / verbandje en een kusje op de pijnlijke plek. Maar wat doet u als u echt meer nodig hebt dan een pleister  of een verbandje om de pijnlijk plek van uw kind te behandelen?

In deze gevallen is het in ieder geval handig om een verbanddoos in huis te hebben, echter zijn er vandaag de dag nog maar weinig huishoudens die nog een verbandkoffer thuis hebben liggen of weten waar deze precies ligt. In de meeste gevallen is het handiger om een verbanddoos thuis te hebben liggen dan alleen maar pleisters en een rolletje verband. Vandaag de dag zijn er ook verbandkoffers die speciaal ontworpen zijn voor kinderen. Zo zit er op de koffer altijd een plaatje met bijvoorbeeld cartoonfiguren of dieren. In een standaard verbanddoos kinderen zitten materialen waarmee u, mocht het nodig zijn, eerste hulp kunt uitvoeren bij uw kind. Deze materialen zijn onder andere: wondpleisters, hechtpleisters, kompressen, alcoholdeppers en elastische windsels. Echter zijn deze verbanddozen vaak bedoeld om mee te nemen / voor onderweg. Indien u een uitgebreidere verbandkoffer voor thuis wilt aanschaffen, dan zijn er ook verbandkoffers die zijn samengesteld door het Oranje Kruis. Deze verbandkoffers kunt u uiteraard ophangen aan een muur dankzij de bijgeleverde wandhouder. In deze uitgebreide verbandkoffers zitten namelijk ook materialen die in de standaard uitvoering ontbreken, zoals waterafstotende pleisters, snelverband, zelfklevend windsel, zwachtels, desinfectie lotion, een tekentangset en een rekkingsdeken.     

Wilt u meer willen weten over wat er zich allemaal bevindt in de standaard verbandkoffer voor kinderen of de verbandkoffer die door het Oranje Kruis is samengesteld? Bezoek dan de website van schoens-safety.

http://www.schoens-safety.nl