Website Boulevard
Image default
Winkelen

Op zoek naar artikelen van Madam Stoltz? In deze webshop vind je het!

Ben je van plan je woning (opnieuw) in te richten? Wil je eens heel wat anders en druk je graag je eigen, persoonlijke stempel op je inrichting? Dan vermijd je de grote ketens en ga je op zoek naar merken die meer persoonlijkheid bieden. Een prachtige verzameling van dit soort woonmerken vind je in de webshop By Zenz, dé specialist op het gebied van Scandinavische woonaccessoires. Een van de populairste merken uit de webshop is Madam Stoltz. Indien gewenst kun je het magazijn in Noord-Scharwoude op afspraak bezoeken om de artikelen van dichtbij te bekijken.

Natuurlijke materialen en prints

Bekijk je in de webshop artikelen van Madam Stoltz, dan zul je al gauw bemerken dat deze nét even iets anders zijn dan de overige Scandinavische woonaccessoires. De artikelen passen namelijk bij de boheemse levenswijze. Dit betekent het gebruik van veel natuurlijke materialen, maar ook printjes die je goed met elkaar kunt mixen. Het Deense merk weet de Scandinavische stijl dan ook feilloos te combineren met het boho gevoel.

Niet alleen trends, maar ook gevoel speelt een hoofdrol

Scandinavische woonaccessoires worden gekenmerkt door hun rustgevende karakter, simpele vormen en natuurlijke kleuren en materialen. Tal van merken zijn bij het in Noord-Scharwoude gevestigde By Zenz vertegenwoordigd. Niet alleen trends, maar ook het eigen gevoel speelt een rol bij de samenstelling van het assortiment. Zo vind je in de webshop enkel artikelen die de eigenaren ook zelf in hun woning zouden willen hebben.

Liefde voor interieur

Of je in de webshop nu voor Madam Stoltz of andere merken kiest, met je aankopen creëer je een fijne sfeer en stijl in je woning. De naam van de webwinkel is afgeleid van het Engelse ‘sense’, wat voor gevoel staat. De webwinkel werd in 2009 uit liefde voor interieur opgericht en er wordt elke dag hard gewerkt om jou een mooi en compleet aanbod aan Scandinavische woonaccessoires te kunnen bieden. Bestellingen kunnen worden opgestuurd of afgehaald in het magazijn.