Website Boulevard
Image default
Zakelijk

De OV chipkaart leidt tot meer klachten voor de NS klantenservice

Sinds de invoering van de OV chipkaart heeft NS meer werknemers in dienst genomen om de klantenservice te bemannen. Ten eerste zijn er altijd vragen over het gebruik van de OV chipkaart. Vooral veel oudere mensen bellen met de NS klantenservice om te vragen hoe het allemaal in zijn werk gaat. Gezien het allemaal digitaal is, is dit vaak lastig om schakelen voor onze oudere medemensen. Daarom probeert men deze groep mensen zo goed mogelijk te helpen. Verder krijgt de NS klantenservice te maken met mensen die klagen. Het probleem met de OV chipkaart is dat men vaak vergeet om in te checken en dit levert meteen een fikse boete op. In zulke gevallen is de NS klantenservice er om te bekijken of er iets mogelijk is voor de reiziger. Tevens kunnen trouwe NS klanten in ieder geval hun verhaal kwijt.

Op weg naar een digitale toekomst met de NS klantenservice

Net als de OV chipkaar is de klantenservice hard op weg om ook digitaal mensen te woord te staan. Zo kunnen klanten nu online via de chat contact opnemen. Tevens kunnen ze mailen en via social media de NS bereiken. Tegenwoordig kunnen mensen vaak direct in de trein al contact opnemen, doordat er vrijwel in alle treinen internet verbinding aanwezig is.

De service van NS is er altijd voor haar klanten

Wat de vraag of klacht ook is, NS zorgt er altijd voor dat er een snelle reactie volgt waar de reiziger wat aan heeft. Hoewel vertragingen niet voorkomen kunnen worden, kan NS in ieder geval garanderen dat haar klanten altijd op de juiste wijze te woord worden gestaan. Dat is ook de reden dat de klantenservice meteen is uitgebreid na de invoering van de OV chipkaart. De service komt altijd eerst.

http://deklantenservice.nl/bedrijven/ns-klantenservice/