Website Boulevard
Image default
Bedrijven

Beleggers investeren in vastgoed in zonnige vakantielanden

Steeds meer beleggers ontdekken hoe interessant investeren in vastgoed is. Het gaat dan niet alleen om een tweede of derde huis in eigen land dat wordt verhuurd aan bijvoorbeeld studenten of expats. Het gaat steeds vaker om een leuke vakantiewoning in Frankrijk of een ander zonnig land. Uw eigen geld investeren in een vakantiewoning heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Als u besluit te investeren in dit vastgoed ontvangt u een aantrekkelijk rendement en kunt u als u dat wilt ook zelf gebruikmaken van het huis of appartement. Wat is er nu leuker dan een vaste uitvalsbasis hebben in één van de meest populaire vakantielanden van Europa?

Investeren via een veilige constructie

Als u een vakantiewoning of een appartement aankoopt via Center Parcs Vastgoed dan profiteert u van een aantal aantrekkelijke voordelen. Het belangrijkste is dat u geen omkijken heeft naar de woning. Onderhoud, reparatie en schoonmaak worden allemaal geregeld. U ontvangt een vast rendement. U weet dus vooraf waar u op kunt rekenen. Door uw eigen geld te investeren in een vakantiewoning levert dit aanzienlijk meer op dan wanneer u het op de bank zet. Ook bij leegstand krijgt u gewoon het afgesproken rendement. Center Parcs Vastgoed doet er uiteraard alles aan om de verhuur zoveel mogelijk te continueren.

Zoekt u ook een goede investering voor uw vermogen?

Is beleggen op de beurs niet uw ding maar wilt u wel uw vermogen zien groeien? Kies dan voor investeren in vastgoed. U kunt op deze manier uw eigen geld veilig investeren tegen een aantrekkelijk rendement. Op de website van Center Parcs Vastgoed leest u meer over de werkwijze. Hier ziet u ook in welke locaties en soorten vakantiewoningen u momenteel kunt investeren. De prijs van de woningen staat vast en vindt u ook op de website. U ziet meteen of dit voor u haalbaar is. Als dat het geval is dan kunt u contact opnemen voor meer informatie of om de investering meteen in orde te maken.